- Házak és pavilonok -

Cégünk helyszíni összeszereléssel gyárt igény szerinti házakat, melyek kivitelezéséhez kiváló minőségű erdélyi  fenyőből készült, 4.2, 6.8 és 9 cm vastagságú dupla nútféderes gerendákat használ fel, könnyűszerkezetes házak esetén 14 cm vastag gyalult tartószerkezet. Ezek további szigeteléssel és belső burkolattal megfelelnek ez ÉMI előírásainak. Az összeszerelés során alkalmazott anyagok mindegyike minősített termék.

Épületeink tervezésénél messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink ötleteit, elképzeléseit, de ugyanilyen mértékben vagyunk tekintettel az építési telek sajátosságaira is. Az előre gyártott gerendák összeépítését szakembereink végzik, garantálva a szakszerű kivitelezést.

Gerendaházaink kivitelezési ideje maximum 2-5 hónap, mivel az építés száraz technológiával, döntően üzemi körülmények között előkészítve történik. Ha a karbantartási előírásoknak eleget tesz a tulajdonos, akkor a faházak semmilyen fizikai károsodást nem szenvednek el.  A fát természetessége, szépsége és az egészségre gyakorolt pozitív hatása ideális építőanyaggá teszi.

3.8x5.3 Ház 1 Ház 2 Ház 3

Designed by: InfoGuru